Destiláty - Objem - 0,7L

Borovička Juniperus 40% 0,7L

Borovička Juniperus Horec 40% 0,7L

Borovička Koniferum 37,5% 0,7L

Borovička Koniferum Lime 37,5% 0,7L

Borôvka Pacho Matrtaj 0,7L 44%

Frndžalica Pacho Matrhaj 50% 0,7L

Gin Juniperus 40% 0,7L

Horec Borovička 40% 0,7L

Hurška Vilmos 37.5% 0.7L 6

Imperátor Borovička Zlatá v Dreve 42% 0,7L

Imperátor Hruškovica Zlatá v Dreve 50% 0,7L

Imperátor Slivovica Zlatá v Dreve 50% 0,7L

Jelínek Bohemia Honey 35% 0,7L

Jelínek Borovička Slovácka 45% 0,7L

Jelínek Budík Čerešňovica 42% 0,7L

Jelínek Budík Hruškovica 42% 0,7L

Jelínek Budík Jadernička 42% 0,7L

Jelínek Budík Marhulovica 42% 0.7L

Jelínek Budík Mirabelkovica 42% 0,7L

Jelínek Budík Slivovica Biela 50% 0,7L

Jelínek Budík Slivovica Zlatá 50% 0,7L

Jelínek Budík Trnkovica 42% 0,7L

Old Herold Marhuľovica Maruna 45% 0,7L

Old Herold Považský Repák 52% 0,7
Poradca
Čo je destilát?
Destilát, tiež nazývaný destilovaný alkohol sa získava destiláciou z vína alebo iného kvaseného ovocia. Obsah alkoholu v destiláte je vyšší ako v pive alebo víne.
Z čoho sa vyrábajú destiláty?
Pri výrobe kvalitného destilátu je dôležité myslieť na výber a zber ovocia. Čerstvosť a zrelosť ovocia ovplyvňuje kvalitu pálenky. Nezrelé ovocie obsahuje veľa kyselín a málo aromatických látok a cukru. Nahnité ovocie zase obsahuje nebezpečné baktérie a plesne. Slabo sa kvasí a neobsahuje skoro žiaden cukor.
Najčastejšie sa destiláty vyrábajú zo sliviek, hrušiek a marhúľ. Ďalej sú to jablká, čerešne, maliny, ríbezle či trnky. Pravý ovocný destilát sa vyrába výlučne z čerstvého ovocia alkoholovou fermentáciou a následnou destiláciou.
Aké destiláty máme v ponuke na gaza.sk?
Naše zásoby zahŕňajú rôzne druhy hruškovice, slivovice, marhuľovice, borovičky a ďalších výborných slovenských destilátov. Nájdite si svoj obľúbený štýl alkoholu a objednávajte za skvelé ceny v našom e-shope.